2021-06-27 08:08:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Igazán szép napod lesz, arra vágysz, csak sose múlna el…

Napi horoszkóp június 27-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a bolygók most felerősítik a szerelem energiáit. Ez azzal járhat, hogy bárhol is vagy, kedved kerekedik a szerelemre. A friss kapcsolatok azonban rejtett veszélyeket tartogathatnak. Legyél óvatos!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ne vedd zokon, és ne is ródd fel senkinek, ha a mai napod nem úgy alakul, ahogy azt eredetileg eltervezted. Lehet, hogy csak kisebb kitérőre kényszerülsz valahova menet. De akkor ott kell meglátnod valamit, aminek örülhetsz, ami még később fontos lehet. Bízz az univerzum erőiben!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzed, sok új ajtó nyílt meg előtted az elmúlt napokban, de talán tanácstalan vagy, hogyan is élhetnél a legjobban a kínálkozó lehetőségekkel. Tájékozódj és kérj tanácsot – ez a kulcs a jelenlegei helyzethez.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A magánéletedben csak nyugalomra vágynál, mégis annyi minden történik, hogy szinte csak kapkodod a fejed. A viták nem értelmetlenek ugyan, de nem érdemes minden apróság miatt felkapni a vizet. Csak addig vitatkozz, amíg van megoldás is.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma válaszokat kereshetsz egy élethelyzetre vagy egy téged régóta foglalkoztató problémára. A választ talán a családod múltjában találod meg. Tudatossá válhatnak rég elfojtott érzések. Mindez a gyógyulást szolgálja, minden értelemben.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az nem szokatlan neked, hogy te utasítgatsz másokat. Sőt! Most annál furcsábbnak találhatod, ha más teszi meg ugyanezt veled. Ám érdemes hallgatni a jó szóra, mert szívéből beszél az illető. Csak ezt nehéz az egódnak elismernie.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma egy kapcsolatodban eljuthatsz a bizalom egy új szintjére, és olyan információkat oszthatsz meg a másikkal, amelyeket eddig, ha nem is tudatosan, de mégiscsak titkoltál. Nincs okod a szégyenkezésre, és meg is könnyebbülsz majd attól, hogy megosztottad rejtett érzéseidet.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Végre egy kicsit nyugodalmasabb nap elébe nézel, ami lehetővé teszi, hogy végre a saját lelkeddel is foglalkozz, ne csak másokat istápolj, terelgess. Értékeld az elmúlt napok eseményeit, érdekes összefüggésekre láthatsz ma rá.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igazán szép napod lesz, arra vágysz, csak sose múlna el… Bár nem tarthat örökké a pillanat öröme, azért az energiát, amit nyersz belőle, magaddal viheted a következő hétre is. Legalább lesz, amire örömmel gondolj, ha zűrösebb napod lesz a jövő héten.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Remek híreket kapsz, de minden újabb fejlemény újabb kérdéseket is felvet a jövőddel kapcsolatban. Lazíts egy kicsit, dőlj hátra, hidd el, hogy az élet magától is megválaszolja ezeket a felmerülő problémákat.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hajlamos vagy arra, hogy kimenekülj a vitákból, konfliktusokból, ahelyett, hogy harcolnál az igazadért. Ma ezt ne tedd, inkább vedd fel a kesztyűt. A bolygók jelzése szerint maximálisan igazad van, és ha elég következetes vagy, meg is tudod győzni a másikat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Ma kevés teendőd akad, így foglalkozhatsz azzal is, ami nem véletlenül keltette fel az érdeklődésedet a minap. Merülj el a témában, olvasgass, kutass, ettől csak fejlődik a világnézeted.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: